Adresonderzoek / Track&Trace

De adresonderzoeksdienst van Inkasso Unie is dé kans om verhuisde particuliere debiteuren snel en efficiënt op te sporen. Onze adresonderzoeksdienst kent meerdere onderdelen:

  • geautomatiseerde standaard adrestoets
  • uitgebreid adresonderzoek, inclusief onderzoek in onze eigen database en online-onderzoek in databases van verhaalsinformatie- en adresleveranciers
  • adresonderzoek ter plekke door onze buitendienst

Track & Trace

Het komt regelmatig voor dat door u gestuurde vorderingen worden terug gezonden met de vermelding “niet woonachtig op dit adres.” Speciaal voor dit soort gevallen heeft Inkasso Unie een aparte afdeling: Track & Trace. Dit team is gespecialiseerd in het traceren van de zogenaamde “onvindbare debiteuren.” Het team werkt vanuit de gedachte “onvindbaarheid bestaat niet, debiteuren willen alleen niet altijd gevonden worden”. Door het inzetten van moderne communicatiemiddelen wordt alsnog getracht uw debiteur te traceren en de vordering te incasseren.

Daarnaast kan het voorkomen dat u meer informatie over uw klant wilt. Onze medewerkers Track & Trace zijn, naast het traceren van personen, ook gespecialiseerd in het vinden, vastleggen en rapporteren van achtergrondinformatie van uw debiteur.

Track & Trace maakt onderdeel uit van ons incassoproces, maar kan ook als aparte dienst door u ingekocht worden. Neem voor meer informatie contact op met onze commerciële binnendienst, via telefoonnummer 040-2148148.