Gerechtelijke incasso

Vanaf het moment dat uw dossiers aan Inkasso Unie uit handen worden gegeven, heeft u géén omkijken meer naar uw dossiers. Wij nemen de juridische behandeling en opvolging van u over. Desgewenst verzorgen wij ook het gerechtelijke incassotraject. In deze fase stellen gediplomeerde juristen processtukken op, zoals concept dagvaardingen, conclusies en akten, en verlenen wij u persoonlijke rechtsbijstand bij comparities van partijen en getuigenverhoren.

In de praktijk betekent dit voor u dat u ervan verzekerd bent dat u tijdens de procesfase te allen tijde wordt bijgestaan door een professionele incasso-jurist. En dat de executie van het vonnis wordt uitgevoerd door een gerechtsdeurwaarder uit uw regio. Wij onderscheiden ons door onze centrale aansturing vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven en een vérgaande afstemming van onze IT-systemen met die van de met ons samenwerkende deurwaarders.

Inkasso Unie heeft een strategische alliantie gesloten met TRC Advocaten, een gespecialiseerd advocatenkantoor, dat kan worden ingezet in alle complexere zaken, waaronder alle invorderingen die tot de competentie van de Arrondissementsrechtbank behoren. Teneinde een snelle en volledig gestroomlijnde communicatie tussen de werkmaatschappijen van Inkasso Unie en TRC Advocaten te waarborgen, heeft TRC Advocaten een volledig geoutilleerde vestiging in het gebouw van Inkasso Unie in Eindhoven.