Persberichten

Pogingen tot virusverspreiding en “phishing” middels gefingeerd mailadres Inkasso Unie

Vandaag zijn bij Inkasso Unie diverse meldingen binnengekomen van het feit dat er uit naam van Inkasso Unie e-mailberichten worden verzonden met als onderwerp “betalingsherinnering”. De vandaag geconstateerde gevallen betreffen gevallen uit het buitenland. 

Lees het volledige persbericht

Credit Yard zet in op groei!

Dankzij volledige steun van de aandeelhouders en een kapitaalsverhoging zijn Inkasso Unie en Credit Yard Finance in staat om haar groeiplannen voor de komende jaren geheel in te vullen.

Lees hier het volledige persbericht

Credit Yard en ACCS: één centraal aanspreekpunt

Credit Yard en ACCS International hebben hun partnership geïntensiveerd. Naast de bestaande creditmanagement activiteiten van Credit Yard zorgt ACCS met haar expertise op het gebied van international incasso voor de perfecte aanvulling op het dienstenaanbod.

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

Minnelijk huisbezoek is een ideaal instrument

Recent is meermalen in het nieuws geweest dat deurwaarders steeds vaker nul op het rekest krijgen. Minnelijk huisbezoek daarentegen is in de huidige marktsituatie een ideaal instrument om sneller een beter rendement te realiseren.

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

NS Reizigers BV en Inkasso Unie sluiten overeenkomst

NS en Inkasso Unie hebben een nieuw vierjarig contract getekend voor de uitoefening van incassodiensten ten behoeve van de portefeuille "Uitstel van Betalingen".

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

Grote belangstelling voor ondernemersspreekuur

Inkasso Unie uit Eindhoven heeft iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een gratis spreekuur voor ondernemers. Met dit initiatief is gestart in de herfst van 2012. Sindsdien is het druk geweest op dit spreekuur, die drukte neemt alleen maar toe.

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

Betaalregeling ROC van Twente

Inkasso Unie gaat voor het ROC van Twente vanaf schooljaar 2013 - 2014 de betaalregeling uit handen nemen. Het betreft hier het (wettelijk) cursusgeld dat in termijnen betaald wordt. De ontwikkelingen die vanwege de intreding van SEPA noodzakelijk zijn worden door Inkasso Unie uitgevoerd.

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

Mediq Apotheken en Credit Yard sluiten overeenkomst

Mediq Apotheken en Credit Yard hebben een contract getekend voor het verzorgen van de facturatie aan de patiënten van Mediq Apotheken.

Lees dit artikel (pdf, 252KB)

MKB Spreekuur

Oplossing voor ondernemers in en om Eindhoven – iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 een gratis spreekuur.

Lees dit artikel (pdf, 188KB)

KNMP kiest voor Inkasso Unie

Rekeningen voor medicijnen zijn moeilijker te declareren en de prijzen van diezelfde medicijnen dalen. Dit zet de marges van de apotheker onder druk.

Lees dit artikel (pdf, 205KB)

Kinderopvang

Toegenomen druk op de kinderopvang dwingt tot efficiëntie. Creditmanagement oplossingen zorgen voor financiële ruimte en een verbeterd rendement.

Lees dit artikel (pdf, 292KB)

Fieldcollection

Hollands Dagboek, Ed Adelmund - debiteurenbezoeker van Inkasso Unie; “achter die mooie voordeuren zit veel verdriet”.

Lees dit artikel (pdf, 512KB)